Ga naar hoofdinhoud

Over ons

By Imogen zijn salons met meerdere dingen op het gebied van beauty onder één dak. Ervaar behandelingen waarbij uitsluitend gewerkt wordt met biologische producten en natuurlijke ingrediënten. Ons team bestaat uit getrainde professionals, die op basis van de laatste beauty trends jou een passend advies geven.

De kracht van By Imogen is de combinatie van ontspanning en creativiteit.
Voor ons is niet alleen de buitenkant belangrijk maar juist ook de binnenkant. Daarom doen wij er alles aan om je het best mogelijke product te bieden. Wij zijn namelijk van mening dat de natuur de beste schoonheidsverzorging biedt.

Binnen de salons wordt gekeken naar wat bij jou past en wat jouw natuurlijke schoonheid omarmd. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten en producten laten jou zien dat dit mogelijk is met de kracht uit de natuur.

Er wordt wel altijd naar de nieuwste trends en technieken gekeken en traint het team gezamenlijk voor de eenheid binnen de salons.

Onze merken

By Imogen werkt vanaf dag één met het merk Aveda. Het eerste merk waar Imogen mee in aanraking kwam als professional en na met meerdere merken te hebben gewerkt weet zij dat dit echt haar merk is. ‘’Alles waar Aveda voor staat is waar ik voor sta’’. Het merk is 100% vegan en heeft producten voor haar, gezicht en lichaam.

Aveda ontwikkelt zonder: van dieren afkomstige ingrediënten, parabenen, minerale olie, petrolatum, paraffine, formaldehyde en de donors, SLES, oxybenzon, benzeen, retinylpalmitaat, microcrysallinewas, polyetheleenparels, triclosan, triclocarban, talk of synthetische geuren.

Aveda is het eerste schoonheidsbedrijf dat 100% gerecycleerde consumentenafval gebruikte.

Bij elke verpakking die ontwikkeld wordt werkt Aveda eraan om de verpakkingen te minimaliseren, en het gebruik van herbruikbaar en uit consumentenafval gerecycleerd materiaal te maximaliseren. Ook is Aveda het eerste schoonheidsbedrijf welke producten fabriceert met 100% windenergie.

De missie van Aveda: Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.

Naast producten voor de huid en het haar biedt By Imogen ook producten voor de geest en well-being. Wij geloven in de kracht van de natuur van binnenuit. Wanneer je één van onze salons binnen loopt ervaar je een ware geur beleving door middel van aromatherapie met etherische oliën.

Etherische oliën gebruiken wij tijdens behandelingen in diffusers en in een aantal behandelingen ook op de huid of in het haar.

De etherische oliën welke wij gebruiken hebben wij gekozen van het merk ‘de groene linde’. Dit merk heeft natuurzuivere etherische oliën.

Showpony is het eerste haarextensions merk ter wereld dat zijn producten duurzaam verpakt en de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt.

Het merk is toonaangevend in de productie van kwalitatieve hairextensions en producten dankzij een 6-stappen kwaliteitsprogramma om altijd consistent kwaliteit te bieden.

Showpony-haarextensions helpen gaten op te vullen, dikte toe te voegen en kleuren en highlights te creëren zonder de schade van agressieve chemische stoffen.

Showpony gebruikt 100% Remy A+ menselijk haar van hoge kwaliteit, waarbij de cuticula van het haar intact en uitgelijnd is om een natuurlijke uitstraling te garanderen. Showpony-haar is een ethisch geproduceerde mix van 80% Indiaas haar voor duurzaamheid en 20% Europees haar voor zachtheid.

Dit prachtige merk uit Australië biedt vele mogelijkheden en technieken. De gekozen technieken zijn met zorg gekozen binnen By Imogen zodat het niet het eigen haar kan beschadigen. Imogen is zelf vaker in Australië geweest. Haar zus woont in Sydney en Imogen is is van mening dat Australië op het gebied van beauty en gezondheid erg vooruitstrevend is. Imogen doet tijdens haar reizen naar Australië veel inspiratie en ideeën op.

De make up van INIKA Organic Make-up is 100% natuurlijk, biologisch, vegan, halal & dierproefvrij. Met meer dan 40 awards is INIKA het puurste make-up merk dat de natuur te bieden heeft.

INIKA is in 2006 ontstaan en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertrouwelijk biologisch en vegan make-up merk. INIKA is er trots op dat zij in die tijd een wereldwijd erkend en vertrouwd merk zijn geworden voor biologische en natuurlijke make-up.

Een pionier in biologische make-up met gezonde ingrediënten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is het belangrijkste. Alle ingrediënten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen. INIKA Organic Make-Up is een Australisch merk, met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen en mannen van over de gehele wereld.

De producten van INIKA zijn gecertifieerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij. INIKA Organic make-up is ook glutenvrij en lactosevrij! De filosofie van INIKA Organic Make-Up is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA. Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruit ziet. Het is holistisch, van de voeding die jij consumeert tot de zuurstof die jij in ademt.

Imogen is zelf vaker in Australië geweest en heeft hier ook Inika geprobeerd voordat ze het in de salon introduceerde. Haar zus woont in Sydney en Imogen is is van mening dat Australië op het gebied van beauty en gezondheid erg vooruitstrevend is. Imogen doet tijdens haar reizen naar Australië veel inspiratie en ideeën op.

Ons team

Imogen

Helen

Ella

Lisanne

Danielle

John

Aïsha

Sanne

Rebecca

Edith

Carmen

Mariët

Vana

Dominique

Carolien

Charissa

Imogen

Master & Hair extension styliste

Owner – By Imogen

Mijn naam is Imogen en ben eigenaresse van By Imogen. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Mijn passie en doel is om iedereen een mooiere versie van zichzelf te maken. Dit op het gebied van beauty, ontspanning en een gezonde levensstijl.

Van huis uit heb ik meegekregen om pure producten te gebruiken. Daarom heb ik gekozen voor het merk Aveda en word er in de salon uitsluitend met pure/biologische producten gewerkt. Zelf ben ik haarstyliste en visagiste waarbij ik mijn inspiratie haal uit social media zoals pinterest en instagram. Styling en visagie vond ik voor By Imogen niet genoeg dus heb een team om mij heen gecreëerd om het compleet te maken. Zo hebben wij allemaal een eigen kracht om de klant een complete ervaring te geven. Ik hoop u binnenkort te kunnen ontvangen in de salon!

Helen

Spa specialiste & etherische olie coach

Mijn naam is Helen, ik werk in de spa van By Imogen. Hier geef ik alle massages, lichaamsbehandelingen en werk ik in de babyspa. Ik ben een trotse moeder van 3 volwassen kinderen en prachtige kleinkinderen. Maar net als een boom met veel takken ben ik veel meer dan dat.

Na een jarenlange zoektocht en het volgen van vele opleidingen over voeding en massages ben ik tot de conclusie gekomen dat er geen gouden regel is voor iedereens gezondheid. Daarom bekijk ik iedereens klacht persoonlijk en pas daar de behandeling op aan.

Mijn missie is door middel van massages iedereen meer in balans te brengen, en daarom masseer ik op gevoel. Mijn persoonlijke methode van masseren is daarom ook ‘go with the flow’. Geen regels maar doen wat goed voelt!

John

Top styliste & Salon manager – Heiloo

Ik zal mezelf even voorstellen:

Mijn naam is John, 33 jaar jong en al meer dan 15 jaar ervaring als haararchitect. Ik ben een crossfitter die van lekker eten houdt en ben gelukkig samen met mijn vriendin Julia en mijn drie prachtige kinderen.

Het kappersvak is mijn passie, ik doe dit nog steeds elke dag met veel plezier. Mijn doel is om mijn klanten te voorzien van een mooi kapsel, kopje koffie of thee en een lach op hun gezicht. Dit zodat ze met een goed gevoel weer naar buiten lopen.

Dominique

Top styliste

Hoi mijn naam is Dominique.

Ik ben werkzaam als Top stylist bij By Imogen in Bergen en in Alkmaar.

Het leuke aan ons vak vind ik vooral de afwisseling, elke dag is anders. Daarnaast heb je elke dag met vele leuke klanten te maken. Iemand mooi maken met een gekleurde of nieuwe geknipte look, daar word ik het meest blij van. Daarom werk ik er altijd graag naar toe dat iemand helemaal happy de deur uit gaat met een goed gevoel.

Hopelijk ontmoet ik je snel in de salon.

Carolien

Master styliste

Hallo , graag stel ik me even voor ;

Ik ben Carolien en werk in de salon in Heiloo als masterstyliste.

Ik heb ruim 45 jaar ervaring in het kappersvak en het maakt me nog elke dag heel erg blij!

Vooral het werken met een jong team, ervaringen uitwisselen en leren van elkaar! Maar natuurlijk het blij maken van de gasten voorop!

Mijn voorkeur gaat uit naar het knippen en föhnen met voorafgaand advies op maat, qua lengte, vorm, styling en producten. Ook eventueel samen met de kleurspecialisten zoeken welke kleurbehandeling het beste past!

Verder is het werken met Aveda heel erg fijn. Natuurlijke geuren en ingrediënten en bijbehorende ontspanning die het geeft, voor zowel de gast als mijzelf, dit zodat iedereen zich op zijn gemak voelt bij mij in de stoel!

Ella

Junior styliste

Mijn naam is Ella en ik werk binnen By Imogen als junior hair stylist.

Ik heb eerder in twee andere salons gewerkt en ben nu helemaal op mijn plek.
Vanaf jonge leeftijd ben ik al bezig met uiterlijke verzorging en ik vind dan ook dat je er altijd verzorgd uit kunt zien.

Mijn werk voer ik uit met liefde en passie en ben altijd positief. Ik houd ervan om met mijn handen te werken en dingen te creëren. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is!

Rebecca

Styliste, Nail & Beauty specialiste

Hi!

Ik ben Rebecca, 20 jaar en woon in Bergen.

Ik ben al 5 jaar werkzaam als styliste en colorist! Mijn passie ligt vooral bij de “beauty” kant. Vandaar dat ik op dit moment vol aan het trainen ben en cursussen volg. Jullie kunnen in het nieuwe jaar bij mij komen voor wenkbrauwen, wimperextensions, nagels & lichaamswax!

Ik werk voornamelijk in de salon in Bergen maar ook wisselend in Alkmaar.

Vana

Styliste

Hi, mijn naam is Vana en ik ben 21 jaar oud.

Binnen By Imogen ben ik werkzaam als haarstylist.

Ik heb een passie voor styling en verzorging. Mijn doel is om jouw kapsel zo mooi mogelijk te maken. Ik wil dat de gast een hele fijne ervaring krijgt en ik vind het belangrijk dat de gast zo tevreden mogelijk de salon uit gaat.

Ik wil naast het knippen en kleuren ook meer gaan focussen op haar extensions, make-up en wimpers.

Ik werk voornamelijk op de locatie in Heiloo, zie ik je daar?

Aïsha

Stylist

Hoi! Mijn naam is Aïsha en ik ben hier nu twee jaar werkzaam als stylist samen met ons topteam! Ik ben creatief, een teamplayer, maar werk ook graag één op één.

Ik ben erg leergierig dus sta open voor nieuwe ideeën. Daarbij ben ik nogal een perfectionist dus ik ben pas tevreden als u tevreden bent!

Ik ben nu werkzaam als hair styliste, maar ik wil stap voor stap meer betekenen in de richting schoonheid. Rust en ontspanning is voor mij het beste gevoel om over te brengen naar klanten.

Ik hoop u snel te kunnen verwennen met een ontspannende hoofdhuidmassage!

Danielle

Master styliste & Salon manager – Bergen

Mijn naam is Danielle,

Nog steeds werk ik met veel passie om iedereen met een goed en mooi gevoel de deur uit zien gaan .

Ik vind het belangrijk om mijn ervaring over te brengen aan de jonge generatie stylisten.

Ik werk nu voor By Imogen Bergen en zie veel nieuwe uitdagingen en krijg energie van het team waar ik nu mee werk.

Edith

Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Edith en ik werk als schoonheidsspecialiste in de spa van By-Imogen in Heiloo. Ik werk hier met veel passie en plezier en word blij van mijn werk. Wanneer een gast een behandeling ondergaat, doe ik er alles aan zodat men zich welkom en ontspannen voelt.

Ik behandel op gevoel, met kennis en ervaring, wat ik omzet in een mooi resultaat.

Je kunt bij mij terecht voor wenkbrauwen, facials, gellac, (bindweefsel) massages, make-up en meer!

Voel je welkom om eens een afspraak te maken.

Sanne

Styliste, Nail & Beauty specialiste

Mijn naam is Sanne, ik ben zorgzaam, vriendelijk en passievol. Ik werk als haar styliste in de salon By Imogen in Bergen.

Ik ben al een jaar afgestudeerd als allround kapper, Omdat het mijn droom is om in de toekomst een eigen salon te starten heb ik sinds afgelopen juni ook mijn diploma binnen als Salonmanager.

In de salon ben ik nu vooral bezig met het kleuren van het haar, dat vind ik ook het allerleukste om te doen. Daarnaast ga ik mij binnenkort focussen op het knippen en extensions zetten, maar ook op de nails and brows!

Carmen

Kapster

Hi, mijn naam is Carmen en samen met mijn schaar vorm ik al ruim 15 jaar een creatief duo.

Graag maak ik mijn klanten nóg mooier dan ze al zijn, doormiddel van knippen, kleuren & föhnen. Hierbij luister ik aandachtig naar jouw wensen, geef ik eerlijk advies en kijk ik o.a. naar de uitstraling, gezichtsvorm en het type haar. Zo komen we samen tot een passend én zelf goed te stylen kapsel. Dit zal je nog meer laten stralen en geeft het nodige zelfvertrouwen. En precies dat is wat ik voor mijn klanten keer op keer wil realiseren. Want wat bij je past, maakt je mooi.

Oh en heb je trouwplannen? Ook voor een bruidskapsel kun je plaatsnemen in mijn stoel.

Mariët

Colorist & Topstylist

Mijn naam is Mariët

Werkzaam in filiaal Heiloo als Colorist en Topstylist

Daarnaast ben ik dol op mijn gezin en familie.

Ik hou van koken, lezen en ben graag in de natuur.

Waar ik heel blij van word is als de klant stralend en tevreden de deur uit gaat.

Ik geef soms kleurtraining binnen de salons, en vind het leuk om mijn kennis te kunnen delen.

Een andere specialiteit wat ik met passie geef zijn hoofdmassages.

Werken vanuit gevoel en iemand een heerlijke beleving mee geven.

Charissa

Top styliste

Mijn naam is Charissa en ik ben top styliste binnen by Imogen. Van kleins af aan wilde ik al kapster worden. Ik heb mijn droom waar gemaakt en werk al meer dan 10 jaar als kapster. Ik geniet ervan om mensen happy te zien, en mooi te maken. Dit zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Ik kijk gericht naar wat er bij iemand past en streef daarbij naar perfectie. Hierbij vind ik het belangrijkste dat het natuurlijk oogt en je hierdoor met een natuurlijke look naar huis gaat. Iets wat jouw eigen schoonheid omarmt.

Lisanne

Spa specialiste & Salon manager – Alkmaar

Mijn naam is Lisanne en ik heb een prachtig gezin met twee kindjes.
Binnen By Imogen geef ik verschillende behandelingen. Waaronder gezichtsbehandelingen, massages en nagelstyling. Ook ben ik werkzaam in de babyspa van By Imogen wat ik met veel liefde doe.

Het werk doe ik met veel passie en vind het fijn als mensen met een glimlach de deur uitgaan. Door bijscholingen heb ik dan ook veel certificaten op zak en sta ik altijd open om bij te leren en up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ik hoop u snel te ontmoeten in de salon.

Aveda

By Imogen werkt vanaf dag één met het merk Aveda. Het eerste merk waar Imogen mee in aanraking kwam als professional en na met meerdere merken te hebben gewerkt weet zij dat dit echt haar merk is. ‘’Alles waar Aveda voor staat is waar ik voor sta’’. Het merk is 100% vegan en heeft producten voor haar, gezicht en lichaam.

Aveda ontwikkelt zonder: van dieren afkomstige ingrediënten, parabenen, minerale olie, petrolatum, paraffine, formaldehyde en de donors, SLES, oxybenzon, benzeen, retinylpalmitaat, microcrysallinewas, polyetheleenparels, triclosan, triclocarban, talk of synthetische geuren.

Aveda is het eerste schoonheidsbedrijf dat 100% gerecycleerde consumentenafval gebruikte.

Bij elke verpakking die ontwikkeld wordt werkt Aveda eraan om de verpakkingen te minimaliseren, en het gebruik van herbruikbaar en uit consumentenafval gerecycleerd materiaal te maximaliseren. Ook is Aveda het eerste schoonheidsbedrijf welke producten fabriceert met 100% windenergie.

De missie van Aveda: Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.

De groene linde

Naast producten voor de huid en het haar biedt By Imogen ook producten voor de geest en well-being. Wij geloven in de kracht van de natuur van binnenuit. Wanneer je één van onze salons binnen loopt ervaar je een ware geur beleving door middel van aromatherapie met etherische oliën.

Etherische oliën gebruiken wij tijdens behandelingen in diffusers en in een aantal behandelingen ook op de huid of in het haar.

De etherische oliën welke wij gebruiken hebben wij gekozen van het merk ‘de groene linde’. Dit merk heeft natuurzuivere etherische oliën.

Showpony

Showpony is het eerste haarextensions merk ter wereld dat zijn producten duurzaam verpakt en de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt.

Het merk is toonaangevend in de productie van kwalitatieve hairextensions en producten dankzij een 6-stappen kwaliteitsprogramma om altijd consistent kwaliteit te bieden.

Showpony-haarextensions helpen gaten op te vullen, dikte toe te voegen en kleuren en highlights te creëren zonder de schade van agressieve chemische stoffen.

Showpony gebruikt 100% Remy A+ menselijk haar van hoge kwaliteit, waarbij de cuticula van het haar intact en uitgelijnd is om een natuurlijke uitstraling te garanderen. Showpony-haar is een ethisch geproduceerde mix van 80% Indiaas haar voor duurzaamheid en 20% Europees haar voor zachtheid.

Dit prachtige merk uit Australië biedt vele mogelijkheden en technieken. De gekozen technieken zijn met zorg gekozen binnen By Imogen zodat het niet het eigen haar kan beschadigen. Imogen is zelf vaker in Australië geweest. Haar zus woont in Sydney en Imogen is is van mening dat Australië op het gebied van beauty en gezondheid erg vooruitstrevend is. Imogen doet tijdens haar reizen naar Australië veel inspiratie en ideeën op.

Inika

De make up van INIKA Organic Make-up is 100% natuurlijk, biologisch, vegan, halal & dierproefvrij. Met meer dan 40 awards is INIKA het puurste make-up merk dat de natuur te bieden heeft.

INIKA is in 2006 ontstaan en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertrouwelijk biologisch en vegan make-up merk. INIKA is er trots op dat zij in die tijd een wereldwijd erkend en vertrouwd merk zijn geworden voor biologische en natuurlijke make-up.

Een pionier in biologische make-up met gezonde ingrediënten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is het belangrijkste. Alle ingrediënten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen. INIKA Organic Make-Up is een Australisch merk, met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen en mannen van over de gehele wereld.

De producten van INIKA zijn gecertifieerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij. INIKA Organic make-up is ook glutenvrij en lactosevrij! De filosofie van INIKA Organic Make-Up is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA. Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruit ziet. Het is holistisch, van de voeding die jij consumeert tot de zuurstof die jij in ademt.

Imogen is zelf vaker in Australië geweest en heeft hier ook Inika geprobeerd voordat ze het in de salon introduceerde. Haar zus woont in Sydney en Imogen is is van mening dat Australië op het gebied van beauty en gezondheid erg vooruitstrevend is. Imogen doet tijdens haar reizen naar Australië veel inspiratie en ideeën op.

Behandelingen
Contact

Sitemap

Nieuwsbrief

Back To Top