Ga naar hoofdinhoud

Huidverbeterende facials

Wakker worden, in de spiegel kijken en denken weer een rimpel erbij! Heel herkenbaar voor vele dames en heren. Toch hoeven we niet meteen botox of fillers te gebruiken. Er bestaan nog meer wegen naar Rome, om die huid geweldig stralend te houden. In de salon bij By Imogen gaan we voor natuurlijke behandelingen, met toch huid verbeterende resultaten.

Bindweefsel

Bindweefselmassage is een massage die uitgevoerd wordt in de diepere huidlagen. Door middel van knedende en rollende massagegrepen. Het soepeler maken van de huid zorgt onder andere voor een betere doorbloeding en een verbeterde huidconditie. Het bevordert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid en mimische spieren steviger warden. Versnelt de afvoer van afvalstoffen, vermindert verklevingen in de huid en versnelt de cel vernieuwing.

In de salon wordt deze behandeling als een zestig minuten facial aangeboden. Voor een perfect resultaat (en dit is stiekem gewoon heel erg fijn!) bieden wij een kuurverband aan van zes keer. Elke twee weken je huid onderdompelen in deze behandeling en er is geen botox meer nodig! Daarna is het goed om elke zes weken deze behandeling te herhalen, om dit geweldige resultaat te behouden!

Facial cupping, bring the glow back!

Cupping verhoogt de circulatie van zuurstofrijk bloed, versterkt de huid en bindweefsels, en stimuleert cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen. Daarbij is cupping minder duur, effectiever en geeft een langdurig resultaat, zonder dat hier botox of fillers aan te pas hoeven te komen.

Het gebruik van de siliconen cups op het gezicht creëert een zacht zuigeffect. Deze zuiging trekt bloed en voedingsstoffen van de diepste lagen van de huid naar de oppervlakte.

Cupping helpt om die jeugdige, levendige glow terug te brengen waar je naar op zoek bent, de natuurlijke oplossing die geen crème of serum kan evenaren!

Deze mooie behandeling hebben we nu toegevoegd bij By Imogen! Een dertig minuten behandeling en/of in kuurverband, of in combinatie met onze geweldige andere facials, het is allemaal mogelijk. Vooral de combinatie van bindweefsel en cupping geeft het wauw effect voor iedereen!

Kühl it

Na deze behandelingen waar de huid super goed doorbloed door word, is het tijd om de huid te verkoelen, kalmeren en te hydrateren. Ook hierbij kun je bij By Imogen terecht! Kühl it is geïnspireerd op cryotherapie en cafeïne voor huidverjonging. Geschikt voor mensen met donkere kringen, wallen, vermoeidheid, of een rode huid.

Deze behandeling is te boeken voor het hele gezicht, maar kan ook als deelbehandeling toegevoegd warden voor de ogen.

Bij deze facial/eye treatment beginnen we met een warming up van de huid, daarna met koude gemstones uit de vriezer masseren we die over de huid heen. We gaan dan verder met een hydraterend masker die heerlijk verkoelend en hydraterend werkt en masseren die in met ijskoude sponzen, gedompeld in de hydration lotion. Ten slotte brengen we een hydraterend serum en/of oog/gezicht verzorging aan en weg is de vermoeide huid! Ondergedompeld in complete hydratatie en verkoeling voor de huid.

Beautiful facials By Imogen

Naast al deze mooie en huid verbeterende facials, hebben we natuurlijk nog veel meer. Elke huid is welkom bij By Imogen. Van hydraterende behandelingen, glow treatments, diep reinigende behandelingen tot pore refiner treatments. Voor ieder wat wils! Uit te breiden met bijvoorbeeld wimpers en/of wenkbrauwen verven, epileren/waxen of lash lift. Het kan allemaal! En we geven met liefde al deze behandelingen en adviezen voor de huid, inclusief Aveda of Inika producten voor thuis gebruik. Zien we u snel in een van onze mooie salons?

De gezichtsbehandelingen van By Imogen zijn mogelijk in de salon in Alkmaar en Heiloo.

Geschreven door Lisanne – Schoonheidsspecialiste & salon manager Alkmaar

Behandelingen
Contact

Sitemap

Nieuwsbrief

Back To Top